Flex Waterontharder

Deze kleine en krachtige waterontharder aanschaffen? De Boshuis Flex heeft grootste prestaties en past gemakkelijk in de kleinste ruimtes.

Boshuis Flex Waterontharder Easylatie

Type Flex: nieuwste generatie waterontharder

✓ A-merk Boshuis

✓ Exclusief bij Easylatie verkrijgbaar

✓ 1-5 persoons huishouden

✓ Max. waterverbruik: 200 m3/ jaar

✓ Doorstroomcapaciteit: 2,7 m3/ uur

✓ Uitwisselingscapaciteit: 2.600 liter

✓ Zoutverbruik: 40 KG per jaar

✓ Slimme vakantiestand

✓ Altijd veilig drinkwater

✓ Altijd 20 jaar garantie

✓ 100% Beste kwaliteit hars

✓ Snelle plaatsing mogelijk

€1.495,-

De voordelen op een rijtje

Geen kalkaanslag meer

Door de Flex Waterontharder bent u minder tijd kwijt aan het schoonmaakwerk van sanitair. Daarnaast heeft u minder schoonmaakmiddelen nodig. Kalk in het water breekt schoonmaak-middelen af. Met zacht water bespaart u tot wel 80% op schoonmaakkosten, uw sanitair zal blijven stralen en behoudt daarin zijn waarde.

Bespaar energie

De Flex Waterontharder geniet u van 100% kalkvrij water. Hierdoor kan er geen kalk hechten aan warmtebronnen van uit water verbruikende apparaten. Hierdoor gebruikt u een stuk minder energie en blijft uw apparatuur mogelijk langer behouden. Dit helpt het milieu en de portemonnee.

Verzorging van het lichaam

Water dat is onthard zorgt ervoor dat de huid uitdroogt en zorgt er juist voor dat de huid beter gehydrateerd wordt. Voor mensen die eczeem of psoriasis ervaren kan dit minder jeuk en uitdroging geven, waardoor klachten kunnen verminderen. Door het gebruik van een water ontkalk-systeem kan er ook minder wasmiddel gebruikt worden, wat de huid ook ten goede komt. 

De Boshuis Flex

Doorontwikkeld vanuit het succesvolle duo-concept is deze Flex waterontharder een echte aanwinst.

 

Klein van formaat met grote prestaties. De extra compacte afmeting voorziet in plaatsing in de kleinste ruimtes. Met een capaciteit van ruim 2600L (bij een gem. hardheid 8° dH) voorziet hij de meeste huishoudens van een kalkvrij leven. Uiteraard voorzien van keramische schijven en een intelligente besturing op basis van proportionele bezouting. De 20 jaar Boshuis-garantie krijgt u er gratis bij!

 

De slimme computerregeling van de Boshuis waterontharders is uitgevoerd met een intelligente regeneratie. Bij juiste inbedrijfstelling houdt deze rekening met inkomende hardheid, filterhardheid en reservecapaciteit.

Flex Waterontharder Easylatie besturing

Inclusief 20 jaar Boshuis garantie

Nederlandse fabricage

Altijd zacht water

Welke waterontharder is geschikt voor uw situatie?

Een zeer compact kalk filtersysteem, dat is deze waterontharder. Klein maar krachtig, daardoor geschikt voor zorgeloos zacht water voor bijna elk huishouden.

 

De type Flex Waterontharder wordt geleverd met compacte zoutbak welke maar een paar keer per jaar gevuld hoeft te worden. Meer omkijken naar het systeem is er niet, de rest gaat vanzelf.

 

Wil je weten welke waterontharder geschikt is voor jou en een passende offerte ontvangen? Druk op de onderstaande knop en we sturen u een gedetailleerd voorstel.