Flow Waterontharder

Deze krachtige nieuwe generatie waterontharder aanschaffen? De Boshuis Flow waterontharder is geschikt voor grote verbruikers!

Boshuis Flow Waterontharder Easylatie

Type Flow: nieuwste generatie waterontharder

✓ A-merk Boshuis

✓ Exclusief bij Easylatie verkrijgbaar

✓ 1-5 persoons huishouden

✓ Max. waterverbruik: 400 m3/ jaar

✓ Doorstroomcapaciteit: 3,1 m3/ uur

✓ Uitwisselingscapaciteit: 5250 liter

✓ Zoutverbruik: 95 KG per jaar

✓ Slimme vakantiestand

✓ Altijd veilig drinkwater

✓ Altijd 20 jaar garantie

✓ 100% Beste kwaliteit hars

✓ Snelle plaatsing mogelijk

€1.645,-

De voordelen op een rijtje

Geen kalkaanslag meer

Door de Flow Waterontharder bent u minder tijd kwijt aan het schoonmaakwerk van sanitair. Daarnaast heeft u minder schoonmaakmiddelen nodig. Kalk in het water breekt schoonmaak-middelen af. Met zacht water bespaart u tot wel 80% op schoonmaakkosten, uw sanitair zal blijven stralen en behoudt daarin zijn waarde.

Bespaar energie

De Flow Waterontharder geniet u van 100% kalkvrij water. Hierdoor kan er geen kalk hechten aan warmtebronnen van uit water verbruikende apparaten. Hierdoor gebruikt u een stuk minder energie en blijft uw apparatuur mogelijk langer behouden. Dit helpt het milieu en de portemonnee.

Verzorging van het lichaam

Water dat is onthard zorgt ervoor dat de huid uitdroogt en zorgt er juist voor dat de huid beter gehydrateerd wordt. Voor mensen die eczeem of psoriasis ervaren kan dit minder jeuk en uitdroging geven, waardoor klachten kunnen verminderen. Door het gebruik van een water ontkalk-systeem kan er ook minder wasmiddel gebruikt worden, wat de huid ook ten goede komt. 

De Boshuis Flow

Doorontwikkeld vanuit het succesvolle combi-concept is deze Flow waterontharder een echte aanwinst.

 

Met een capaciteit van maar liefst 5200L (bij een gem. hardheid 8° dH) zeer geschikt voor de grote verbruikers. De robuuste vormgeving en grote vulopening maakt de Boshuis Flow een gebruiksvriendelijk apparaat. Standaard voorzien van intelligente proportionele besturing zodat er zuinig met spoelwater en zout wordt omgegaan. Een duurzaam argument. Aangevuld met 20 jaar Boshuis-garantie is de Flow dé nieuwe generatie combi-waterontharder.

 

De slimme computerregeling van de Boshuis waterontharders is uitgevoerd met een intelligente regeneratie. Bij juiste inbedrijfstelling houdt deze rekening met inkomende hardheid, filterhardheid en reservecapaciteit.

Flow Waterontharder Easylatie bovenkant

Inclusief 20 jaar garantie

Nederlandse fabricage

Altijd zacht water

Welke waterontharder is geschikt voor uw situatie?

Een zeer krachtig kalk filtersysteem, dat is deze waterontharder. Met zijn 32 x 46 x 55 cm (LxBxH) is deze waterontharder een elegant model. Een model waterontharder waarbij u klaar bent voor de toekomst. Dit water ontkalk-systeem kan geplaatst worden bij huishoudens tot en met 10 personen.

 

De type Flow Waterontharder wordt geleverd met geïntegreerde zoutbak welke maar een paar keer per jaar gevuld hoeft te worden. Meer omkijken naar het systeem is er niet, de rest gaat vanzelf.

 

Wil je weten welke waterontharder geschikt is voor jou en een passende offerte ontvangen? Druk op de onderstaande knop en we sturen u een gedetailleerd voorstel.