Waterontharder montage

Installatie door Easylatie Waterontharder maakt de aanschaf van een waterontharder voor iedereen gemakkelijk

Ontwerp zonder titel

Montage nieuwste generatie waterontharder

✓ Plaatsing door professionele monteur

✓ Inclusief voorrijkosten

✓ Inclusief montage

    verplichte keerklep CA

✓ Inclusief arbeidsloon

✓ Inclusief montage materialen

✓ Montage binnen 3 weken

€299,-

Beschrijving

Liever het installeren van een waterontharder uitbesteden? Geen probleem! Met de installatie service van Easylatie Waterontharder wordt de installatie netjes door een van onze eigen vakmannen binnen drie weken uitgevoerd.

 

Wij hebben een eigen montageteam in dienst, zodat je geen gezeur krijgt met garantie. Let op de volgende punten die aanwezig dienen te zijn! 

 

  1. Watermeter aansluiting, afvoer een stroompunt moeten zich binnen 1,5 meter bevinden van de plek van de waterontharder.
  2. De gewenste ontharder dient te passen op de te plaatsen plek, zie hiervoor alle afmetingen van de Flex of Flow waterontharders en meet de ontharder eenvoudig in.
  3. Prijzen zijn excl. graafwerkzaamheden. In 90% van de gevallen uiteraard niet nodig.
  4. Alleen geldig in combinatie met een door ons te leveren waterontharder op het zelfde moment.
  5. Twijfels of hij wel in de meterkast past? Neem contact met ons op, door een paar eenvoudige vragen beoordelen wij de situatie!

 

Na plaatsing van de order met installatie door Easylatie Waterontharders zal een medewerker binnen een paar werkdagen contact met u opnemen voor een installatiemoment.

Inclusief 20 jaar Boshuis garantie

Nederlandse fabricage

Altijd zacht water

De voordelen op een rijtje

Geen kalkaanslag meer

Door een Boshuis Waterontharder bent u minder tijd kwijt aan het schoonmaakwerk van sanitair. Daarnaast heeft u minder schoonmaakmiddelen nodig. Kalk in het water breekt schoonmaak-middelen af. Met zacht water bespaart u tot wel 80% op schoonmaakkosten, uw sanitair zal blijven stralen en behoudt daarin zijn waarde.

Bespaar energie

Door een Boshuis Waterontharder geniet u van 100% kalkvrij water. Hierdoor kan er geen kalk hechten aan warmtebronnen van uit water verbruikende apparaten. Hierdoor gebruikt u een stuk minder energie en blijft uw apparatuur mogelijk langer behouden. Dit helpt het milieu en de portemonnee.

Verzorging van het lichaam

Water dat is onthard zorgt ervoor dat de huid uitdroogt en zorgt er juist voor dat de huid beter gehydrateerd wordt. Voor mensen die eczeem of psoriasis ervaren kan dit minder jeuk en uitdroging geven, waardoor klachten kunnen verminderen. Door het gebruik van een water ontkalk-systeem kan er ook minder wasmiddel gebruikt worden, wat de huid ook ten goede komt.