5 Redenen om een waterontharder te kopen

5 Redenen om een waterontharder te kopen

Het kopen van een waterontharder kan een grote investering zijn, maar het is een die de moeite waard is. Hier zijn 5 Redenen om een waterontharder te kopen:

1. Verminderde kalkaanslag

2. Vermindert schadelijke mineralen

3. Verbeterde smaak

4. Minder schoonmaakmiddelen

5. Lagere energiekosten

1. Verminderde kalkaanslag

Kalkaanslag kan slecht zijn voor je leidingen, apparatuur en sanitair. Een waterontharder helpt dit te verminderen door het water te ontharden, waardoor kalkaanslag wordt verminderd.

2. Vermindert hardnekkige mineralen

Hard water bevat veel mineralen zoals calcium en magnesium. Waterontharders zullen deze mineralen uit het water verwijderen, waardoor het water zachter aanvoelt en anders smaakt.

3. Verbeterde smaak

Zacht water heeft een betere smaak dan hard water omdat de calcium en magnesium mineralen eruit worden gefilterd. Je koffie of thee smaakt veel lekkerder!

4. Minder schoonmaakmiddelen

Waterontharders verminderen de hoeveelheid schoonmaakmiddelen die u nodig heeft om schoonmaakklussen te doen. Wist je dat je zelf 50% hierop kan besparen? Stel je apparatuur goed in en bespaar direct.

5. Lagere energiekosten

Waterontharders helpen om lagere energiekosten te realiseren. Doordat mineralen uit het water worden verwijderd, is er minder water nodig om dezelfde schoonmaakklus te klaren. Hierdoor wordt het verbruik van energie verminderd, omdat er minder energie nodig is om hetzelfde schoonmaakwerk te verrichten.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze waterontharders of wilt u er een aankopen? Neem contact met ons op via 085 0608004 of vul ons eenvoudige offerte formulier in. Voor iedere gezinsomstandigheid hebben wij een geschikte oplossing.

Terug naar alles over waterontharders