Besparen met een Boshuis Waterontharder

Besparen met een Boshuis Waterontharder

Besparen met een Boshuis Waterontharder is een verstandig keuze. Alles om ons heen wordt duurder, leef duurzamer en bespaar geld. Een waterontharder van Boshuis is een goede methode om duurzamer te leven en geld te sparen. Wil je weten hoeveel geld je ongeveer op jaarbasis kunt besparen? Lees dan vooral dit artikel!

Bespaar op wasmiddel en andere zeepproducten

Een gezin van 2 volwassenen en 2 kinderen doet al gauw voor meer dan €500,- (bron: Nibud) boodschappen per maand. Hoeveel van deze boodschappen geef jij uit aan shampoo, wasmiddel, wasverzachter, antikalk en andere schoonmaakmiddelen? Juist, stiekem best veel! Met een Boshuis Waterontharder of de AquaSmart Waterontharder van Easylatie Waterontharders bespaar je 50% op het gebruik van zeepproducten en wasmiddel.

Bespaar op energie

Met het gebruik van Boshuis ontharder kun je flink besparen op je energiekosten! Waarom dan? Hierom: na de installatie van de ontharder kan er geen kalk meer hechten aan het warmte element van je apparatuur. Hierdoor geeft het veel makkelijker warmte af. Er is simpelweg veel minder energie nodig om water te verwarmen. Bij het gebruik van je koffiezetapparaat, wasmachine, vaatwasser, Quooker, elektrische boiler, stoomstrijkijzer of waterkoker is er vele malen minder energie nodig. Een flinke kostenbesparing in deze tijd, waarbij een kWh al gauw meer dan €0,80 kost. Wil je meer weten over de voordelen van een waterontharder? Lees dan vooral dit bericht!

Geld besparen met een water ontharder?

Wil je ook graag geld besparen met een Boshuis waterontharder? Kies voor een duurzame ontharder met een levensduur van minstens 20 jaar. Een Boshuis ontkalk systeem is hiervoor uiterst geschikt. De slimme besturing zorgt ervoor dat er efficiënt wordt omgegaan met spoelwater, zout en energie. Een Boshuis waterontharder is 70% zuiniger dan reguliere waterontharder. Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan bij Easylatie Waterontharders en begin binnen de kortste keren met geld besparen of neem contact op met één van onze verkoopadviseurs.