Beste waterontharder kopen

Beste waterontharder kopen? Lees aandachtig dit stuk

Waterontharder kopen? Lees aandachtig dit stuk door voordat u daadwerkelijk overgaat tot de aanschaf van een nieuwe waterontharder. Er zijn diverse aanbieders op de markt, er zijn een hoop fabels en er is enorm veel keuze. Uzelf goed inlezen kan een hoop zorgen besparen. Via Easylatie Waterontharders kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen en bieden wij u een passend voorstel voor uw besproken situatie.

Goedkoop is vaak echt duurkoop

Goedkope waterontharder kopen? Ja, er zijn voldoende aanbieders en het klinkt allemaal prachtig, maar komt u niet bedrogen uit? Wellicht wel, een waterontharder onder de €1.000,- is namelijk echt duurkoop en kan voor een hoop ellende zorgen.

Hoe dan? Goedkope waterontharder betreft in de meeste gevallen een Chinees fabricaat, alhoewel het product bijna hetzelfde oogt. Werkelijk zijn de gebruikte materialen van vele malen mindere kwaliteit en is de techniek in de waterontharder heel anders. Daarnaast is de gebruikte hars kwalitatief anders, er is tenslotte veel meer hars nodig voor hetzelfde resultaat. Laat u dan ook niet verleiden door het aantal liter hars! A-kwaliteit hars heeft namelijk 50% meer capaciteit! Kortom: bij een B-merk waterontharder staat 20liter hars gelijk aan 10liter hars van een A-merk waterontharder.

Het belangrijkste onderdeel van de waterontharder zijn de klep en besturing. In goedkope waterontharder wordt een klep gebruikt bestaande uit veel mechanische onderdelen, dit geeft de volgende mogelijke nadelen:

  • Hoge mate van slijtage
  • Kortere levensduur van uw waterontharder
  • Veel geluid tijdens het regeneratieproces (spoelen)

Daarnaast zijn er ook nog andere (belangrijke) nadelen:

  • Drukverlies op uw leidingen van 0,3-0,4 bar, vanwege nauwe doorlaat
  • Hoog verbruik van zout (laat u niet verleiden voor de hoeveelheid gratis zout bij aanschaf)
  • Geen bacteriologische spoeling (ontsmettingsmodule is niet de oplossing, spoelen wel!)
  • Elke waterontharder heeft onderhoud nodig, onderhoudsvrije waterontharders bestaan niet.

Welke waterontharder is geschikt in mijn situatie?

Neem gerust contact op met Easylatie Waterontharders om te informeren welke waterontharder geschikt is in uw situatie.

Onze Flex Waterontharder van het merk Boshuis is geschikt om modulair op te bouwen. Plaatsen kan hierdoor bijvoorbeeld in de meterkast, kelder of kruipruimte. De uitvoeringen bestaat uit een losse harscilinder met een externe zoutbak. Hierdoor wordt montage in de kleinste ruimte heel eenvoudig mogelijk. De Flex Waterontharder onderscheid zich van andere waterontharders door zelf lerend te zijn, waardoor u altijd beschikt over 100% veilig en kalkvrij drinkwater. U hoeft alleen maar het zout bij te vullen (3x per jaar), het systeem zorgt voor de rest.

De AquaSmart PLUS Waterontharder is de ideale oplossing voor kleinere huishoudens tot 5 personen. Deze speciaal ontworpen waterontharder past perfect in de meterkast of andere kleine ruimte. De AquaSmart PLUS ontharder werkt op basis van zout en zorgt voor 100% kalkvrij veilig drinkwater.Met een capaciteit van 4000L per spoelbeurt (bij een gemiddelde hardheid van 8° dH) zorgt de AquaSmart PLUS Waterontharder voor optimaal ontkalkt water. Gemaakt van duurzame materialen en de fijnste kunsthars is deze waterontharder voorzien van intelligente besturing op basis van proportionele bezouting. Met de AquaSmart PLUS  Waterontharder geniet u van zacht, kalkvrij water en bent u verzekerd van de beste kwaliteit.

De AquaSmart Waterontharder is de ideale oplossing voor kleinere huishoudens tot 3 personen. Deze speciaal ontworpen waterontharder past perfect in de meterkast of andere kleine ruimte. De AquaSmart ontharder werkt op basis van zout en zorgt voor 100% kalkvrij veilig drinkwater. Met een capaciteit van 3000L per spoelbeurt (bij een gemiddelde hardheid van 8° dH) zorgt de AquaSmart Waterontharder voor optimaal ontkalkt water. Gemaakt van duurzame materialen en de fijnste kunsthars is deze waterontharder voorzien van intelligente besturing op basis van proportionele bezouting. Met de AquaSmart Waterontharder geniet u van zacht, kalkvrij water en bent u verzekerd van de beste kwaliteit.

Ontvang gratis een offerte voor een duurzame waterontharder met uitstekende specificaties

Benieuwd naar een duurzame waterontharder met uitstekende specificaties? Vraag vandaag nog een gratis offerte aan! Ontvang gedetailleerde informatie over de beschikbare opties die passen bij jouw behoeften en budget. Geniet van de voordelen van verminderde kalkaanslag en draag bij aan duurzaam watergebruik met bijvoorbeeld de AquaSmart– of AquaSmart PLUS Waterontharder. Ontvang nu jouw gratis offerte en maak de beste keuze voor jouw woning.

Ontkalksysteem Easylatie Waterontharders