Efficiënte waterontharder kopen

Met een Boshuis ontharder van Easylatie Waterontharders krijg je 100% efficiëntie en een minimaal zoutverbruik. Je hebt gegarandeerd schoon en zacht water zonder te veel zoutgebruik.

Het onthardingsproces dat plaatsvindt bij een waterontharder is een eenvoudig chemisch proces. Hierbij worden 2 Natriumionen uitgewisseld tegen 1 Calcium- en 1 Magnesiumion. Wanneer de hars ‘verzadigd’ is met Calcium en Magnesium, moet de hars gereinigd worden door middel van pekelwater (Natrium). Dit proces is hetzelfde bij alle waterontharders, ongeacht of het een tijdgestuurde, volumegestuurde of een combinatie van beide is. Het zoutverbruik van een waterontharder bepaalt de efficiency van het apparaat. Wil je meer weten over de soorten waterontharder? Lees dan hier verder.

Goedkoop is duurkoop

Bij de aanschaf van een ontharder is het essentieel om de aanschafprijs en de efficiency goed te beoordelen. Wij hebben waterontharders die een scherp geprijsd én optimale efficiency bieden, waardoor je een uitstekend uitgangspunt hebt voor je beslissing.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze waterontharders of wilt u er een aankopen? Neem contact met ons op via 085 0608004 of vul ons eenvoudige offerte formulier in. Voor iedere gezinsomstandigheid hebben wij een geschikte oplossing.