Waterontharder bouwmarkt (Gamma, Praxis, Karwei & Hornbach)

Waar koop je een waterontharder?

Als Easylatie Waterontharders zijn wij van mening dat het verstandiger is om een waterontharder een specialist aan te schaffen dan bij de bouwmarkt (Gamma, Praxis, Karwei & Hornbach). Hoewel er tegenwoordig op veel plekken waterontharders verkrijgbaar zijn, kan het vinden van de juiste ontharder een uitdaging zijn vanwege het ruime aanbod. Als gespecialiseerd bedrijf zijn wij volledig toegewijd aan het produceren en aanbieden van hoogwaardige waterontharders (zoals de AquaSmart, AquaSmart PLUS & Boshuis Waterontharders), terwijl bouwmarkten deze producten vaak als een nevenactiviteit aanbieden. Door te kiezen voor een waterontharder van Easylatie Waterontharders ben je verzekerd van deskundig advies en de beste kwaliteit.

Waarom gespecialiseerd bedrijf

Easylatie Waterontharders verkoopt uitsluitend A-merk waterontharders. Voordeel hiervan is dat u verzekerd bent van de juiste service en uitstekende garantievoorwaarden. Wist u dat er standaard 20 jaar Boshuis garantie bij onze Boshuis waterontharders aangeboden wordt en 10 jaar op onze AquaSmart Waterontharders? Hierdoor bent u altijd verzekerd van veilig en kalkvrij water.

Een bijkomend voordeel is dat u via Easyaltie Waterontharders de montage kan uitbesteden aan ons. Zo bent u gegarandeerd van een correcte en veilige montage. De montage wordt uitgevoerd conform de algemene leveringsvoorwaarden van Techniek Nederland. Hierdoor bent u verzekerd van het gebruik van de juiste materialen voor de aansluiting van de waterontharder.

aansluitset waterontharder montage

Waterontharder van de bouwmarkt

Kiest u voor een waterontharder die verkocht wordt bij de bouwmarkt (Gamma, Praxis, Karwei of Hornbach), dan dient u te beschikken over montage kennis. Het monteren en instellen van de waterontharder dient veilig te gebeuren, we gebruiken het water uiteindelijk voor consumptie. Daarnaast heeft u op deze wijze geen persoonlijk direct contact bij vragen of problemen met uw waterontharder.

Wanneer u de installatie bij een externe installateur laat doen kan dit gevolgen hebben voor een deel van uw garantie. Een installateur rekent als gauw €250,-, exclusief materialen. De materialen worden bij de factuur opgeteld en kunnen al gauw boven de €100,- oplopen. Een externe installateur hoeft dus niet altijd voordeliger te zijn.

Meer weten over montage

Wil je meer weten over waterontharder montage? Lees vooral dan dit bericht. Hierin wordt duidelijk waar de installatiemonteur allemaal rekening mee houdt. Een waterontharder is namelijk een apparaat wat wordt aangesloten op uw leidingwater. Daarom is het van groot belang dat dit vakkundig gebeurd door een ervaren installatiemonteur. Daarnaast is een goed ingestelde waterontharder is zuinig en efficiënt met spoelwater en zoutverbruik.

Meer weten over welke ontharder geschikt is in jouw situatie?

Het kiezen van de juiste waterontharder voor jouw situatie kan lastig zijn. Bij Easylatie Waterontharders hebben we een team van verkoopspecialisten die je graag helpen bij het maken van de juiste keuze. Bezoek onze homepage en neem contact met ons op om te ontdekken welke waterontharder het beste past bij jouw behoeften en omstandigheden.