Waterontharder bouwmarkt (Gamma, Praxis, Karwei & Hornbach)

Waar koop je een waterontharder?

Waterontharder van de bouwmarkt (Gamma, Praxis, Karwei & Hornbach)? Tegenwoordig kan je op veel plekken een waterontharder kopen. Hierdoor is er veel keuze, wat de zoektocht naar de juiste ontharder niet eenvoudig maakt. Waterontharders kan je kopen bij gespecialiseerde bedrijven zoals Easylatie Waterontharders. Maar ook bij bouwmarkten zoals Gamma, Praxis, Karwei of Hornbach.

Waarom gespecialiseerd bedrijf

Easylatie Waterontharders verkoopt uitsluitend A-merk waterontharders. Voordeel hiervan is dat u verzekerd bent van de juiste service en uitstekende garantievoorwaarden. Wist u dat er standaard 20 jaar Boshuis garantie bij onze waterontharders aangeboden wordt? Hierdoor bent u altijd verzekerd van veilig en kalkvrij water.

Een bijkomend voordeel is dat u via Easyaltie Waterontharders de montage kan uitbesteden aan ons. Zo bent u gegarandeerd van een correcte en veilige montage. De montage wordt uitgevoerd conform de algemene leveringsvoorwaarden van Techniek Nederland. Hierdoor bent u verzekerd van het gebruik van de juiste materialen voor de aansluiting van de waterontharder.

aansluitset waterontharder montage

Waterontharder van de bouwmarkt

Kiest u voor een waterontharder die verkocht wordt bij de bouwmarkt (Gamma, Praxis, Karwei of Hornbach), dan dient u te beschikken over montage kennis. Het monteren en instellen van de waterontharder dient veilig te gebeuren, we gebruiken het water uiteindelijk voor consumptie. Daarnaast heeft u op deze wijze geen persoonlijk direct contact bij vragen of problemen met uw waterontharder.

Wanneer u de installatie bij een externe installateur laat doen kan dit gevolgen hebben voor een deel van uw garantie. Een installateur rekent als gauw €250,-, exclusief materialen. De materialen worden bij de factuur opgeteld en kunnen al gauw boven de €100,- oplopen. Een externe installateur hoeft dus niet altijd voordeliger te zijn.

Meer weten over montage

Wil je meer weten over waterontharder montage? Lees vooral dan dit bericht. Hierin wordt duidelijk waar de installatiemonteur allemaal rekening mee houdt. Een waterontharder is namelijk een apparaat wat wordt aangesloten op uw leidingwater. Daarom is het van groot belang dat dit vakkundig gebeurd door een ervaren installatiemonteur. Daarnaast is een goed ingestelde waterontharder is zuinig en efficiënt met spoelwater en zoutverbruik.

Waterontharder kopen?

Iedereen heeft een ander waterverbruik. Laat je daarom goed adviseren welke waterontharder geschikt is in jouw situatie. Wanneer je een offerte aanvraagt sturen wij een prijsvoorstel voor de best passende ontkalker in uw situatie. Bij Easylatie Waterontharder hebben we diverse modellen, bijvoorbeeld voor in de meterkast, voor kleine verbruiker, voor gezinnen of voor grote verbruikers. Een groot bijkomend voordeel, op alle waterontharder ontvangt u standaard een jaar gratis zout + 20 jaar lang Boshuis-garantie!