Waterontharder nieuwbouwhuis

Het kopen van een nieuwbouwhuis betekent dat u veel keuzes moet maken, van het soort behang tot welke deurklink u wilt. Een van de belangrijke beslissingen die u moet maken is of u een waterontharder wilt of niet en welke u dan moet kiezen. Als u er samen met uw buren voor kiest om een waterontharder in te voeren in uw nieuwbouwproject, wat zijn dan de voordelen hiervan?

Waterontharder voor nieuwbouw project

Een waterontharder heeft veel voordelen, waardoor het een goede investering is. Het verwijdert kalk uit leidingwater, waardoor apparaten met verwarmingselementen minder energie verbruiken. Daarnaast zorgt het ervoor dat apparaten langer meegaan, gebruikt u minder zeep en schoonmaakmiddelen en is ontkalkt water beter voor uw huid en haar. Maar bovenal zal uw nieuwe badkamer en keuken vrij blijven van kalkresten!

Kan ik de waterontharder financieren vanuit het bouwdepot?

Als u de waterontharder in uw nieuwbouwhuis wilt, is het raadzaam om hier in uw begroting rekening mee te houden. U kunt de waterontharder ook financieren vanuit uw bouwdepot. Daarnaast bieden sommige hypotheekverstrekkers de mogelijkheid om energiebesparende maatregelen mee te financieren in de hypotheek. Huizenkopers die willen verduurzamen, kunnen tot 106% van de woningwaarde lenen. Voor investeringen in energiebesparing die nog moeten plaatsvinden, kun je maximaal € 9.000 extra lenen.

Gezamenlijk een waterontharder kopen is voordeliger

Als u een nieuwbouwproject aan het realiseren bent, bent u niet de enige die een waterontharder nodig heeft. Het is aan te raden om samen met uw nieuwe buren op te trekken, want zo kan er efficiënter worden gewerkt. Door meerdere installaties tegelijk te doen, kunnen wij de waterontharder voordeliger bij u afleveren. Hoe meer buren er meedoen, hoe groter de korting voor iedereen zal zijn!

Interesse?

Neem contact met ons op om een offerte aan te vragen en te ervaren hoe een waterontharder uw leven kan veranderen. U kunt ook onze website bezoeken om meer informatie te krijgen over waterontharders en de voordelen ervan.