Waterontharders volgens de Consumentenbond

Easylatie Waterontharders en de Consumentenbond

In oktober 2017 heeft de Consumentenbond een artikel gewijd aan waterontharders. In dit artikel wordt beweerd dat waterontharder onveilig kunnen zijn. Bij Easylatie Waterontharders voorzien wij onze klanten van enkel veilige waterontharders. De technologie van tegenwoordig zorgt ervoor dat water nooit lang kan stilstaan. Hierdoor kan er geen bacteriegroei plaatsvinden in de waterontharder, zoals in het artikel aangehaald wordt.

Waterhardheid in uw regio

Naast dat de veiligheid van waterontharders besproken wordt in het artikel, komt ook de waterhardheid per regio aan bod. Drinkwatermaatschappijen ontharder water minimaal, daarom zien we nog steeds bij veel huishoudens enorme kalkaanslag. Wil je weten wat de waterhardheid in jouw regio is? Check het hier.

Kalkaanslag wasmachine warmtespiraal

Ontkalkers van Easylatie Waterontharders

De antikalk systemen (waterontharders) van Boshuis zijn van hoge kwaliteit en worden gebruikt om kalkproblemen te verhelpen. De ontharders worden in Nederland gefabriceerd, een echt Nederlands product! In deze blog lees je meer waarom een boshuis waterontharder te kopen.

De nieuwste generatie waterontharders zijn proportioneel tijd- en volumegestuurd. Dit heeft twee belangrijke voordelen, namelijk: de waterontharder meet de verbruikte volume en is effici├źnt met tijd. De waterontharder meet het gemiddeld verbruik, rekent uit of daarmee nog 24 uur overbrugt kan worden om te bepalen of regenereren (spoelen) nodig is. Hiermee bespaar je op waterverbruik en hoeveelheid zout. Daarnaast bekijkt de computer of er op moment van de regeneratiestart water wordt verbruikt, wanneer dit het geval is, wordt het proces kort uitgesteld.

Alle ontkalksystemen van Easylatie worden op deze manier aangestuurd. Wil je het onderling verschil weten van de waterontharder? Bekijk de waterontharders hier.

Winkelwagen