Onze waterontharders

Waarom een waterontharder van Easylatie?

De waterontharders van Easylatie zijn ontworpen voor u. Ze zijn alleen niet de zuinigste en slimste in zijn soort, het zijn echte Nederlandse waterontharders.

 

Bij de ontwikkeling van deze waterontharders is er rekening gehouden met uw wensen. Met onze kennis en ervaring bieden in samenwerking met de fabrikant de beste en zuinigste waterontharders aan.

 

Met of zonder service abonement, u ontvangt altijd standaard 20-jaar fabrieksgarantie. Naast standaard 20-jaar fabrieksgarantie ontvangt u altijd uitstekende service. Wij zijn altijd persoonlijk betrokken bij elke relatie. Samen met u kijken we graag naar de beste oplossing in uw situatie, elkesituatie is immers anders! 

 

Samen met Easylatie heeft onze partner fabrikant al duizenden huishoudens tevredenvoorzien van een waterontharder. Dat blijkt uit de meer dan 1300 recensies waarbij er gemiddeld een 8,8 gescoord wordt! 

Kalkaanslag kost geld!

Het vermindert de levensduur van zelfs de meest perfecte installaties en apparaten aanzienlijk. Dit zorgt voor onnodig veel onkosten. Bovendien doet kalkaanslag het energieverbruik aanzienlijk stijgen. Voor wie wil bezuinigen op energieverbruik, is een waterontharder een economische noodzaak.

 

Kalk is een warmte isolator. Door kalkafzetting worden waterleidingen, verwarmingselementen, radiatoren en andere warmteoverdragers aangetast en gaan grote hoeveelheden energie verloren. Met de installatie van een Easylatie waterontharder voorkomt u deze energieverspilling en onkosten.

Geld besparen waterontharder Easylatie
Duurzame waterontharder Easylatie

Kostenbesparing

Kalk in het water breekt schoonmaakmiddelen af. Met zacht water bespaart u tot wel 50% op kosten aan zeep, anti-kalk producten, (vaat)wasmiddelen en overige schoonmaakmiddelen. Hierdoor bespaard u gemiddeld tientallen euro's per persoon per jaar!

 

Uw badkamer & sanitair blijven mooi en als nieuw. Uw investering in de badkamer behoudt zijn waarde en u geniet van stralend sanitair. Bovendien bent u minder tijd kwijt aan schoonmaakwerk met agressieve schoonmaakmiddelen. Beter voor u en het milieu!

Vrijblijvend advies

Nederlandse fabricage

20-Jaar fabrieksgarantie

Waterontharder Easylatie kopen

Waar kan ik een waterontharder plaatsen?

Onze waterontharder passen vrijwel overal in huis. Wanneer u een offerte aanvraagt kunt u aangeven over over één van de onderstaande ruimtes beschikt, we zullen u dan adviseren over welk model voor u geschikt is.

 

Meterkast

Kruipruimte

Trapkast

Garage

✓ Technische ruimte

Welke waterontharder is geschikt voor uw situatie?

Een zeer compact kalkfilter systeem, dat zijn onze waterontharders. Leverbaar in twee modellen en acht varianten. De type Combi is een compacte waterontharder met geïntegreerde zoutbak. Deze plaatsen we vaak wanneer de waterontharder in het zicht staat.

De Type Duo heeft een aparte zoutbak, verkrijgbaar in diverse afmetingen en is bijzonder geschikt voor plaatsing in bijvoorbeeld (droge) kruipruimtes, meter- of trapkast.

Wil je weten welke waterontharder geschikt is voor jou en een passende offerte ontvangen? Druk op de onderstaande knop en we sturen u een gedetailleerde kostenopgaaf. 

Wie zijn we? Waterontharder zout bestellen

Hoe hard is uw water?

Waterhardheid laat zien hoeveel kalk er in het drinkwater zit. Allereerst is het u vast weleens opgevallen dat het water in een grote stad als Amsterdam anders aanvoelt dan het water in een dorp. Sommige huizen hebben meer last van kalkaanslag dan andere woningen. Dit heeft alles te maken met de waterhardheid in een gebied. Daarnaast heeft u vast wel eens gemerkt dat water bij familie of vrienden anders smaakt dan bij u thuis. Waarom is dat? Ook dit heeft te maken met de hardheid van het water.

 

Wie de volgende vragen met ‘JA’ kan beantwoorden kan baat hebben bij een waterontharder.

 

  •   Hebt u veel last van kalkaanslag?
  •   Raakt uw huid wel eens geïrriteerd door water?
  •   Hebt u vaak last van een droge huid?

 

Wilt u een waterontharder kopen? Easylatie heeft voor elke waterhardheid een passende oplossing. Voor vrijblijvend advies kunt u altijd contact met ons opnemen. 

 

Twijfelt u nog? Bekijk onze tips in deze link!

Waterhardheid Nederland Easylatie waterontharders
×